LajmeMaqedoni e Veriut

Tim Shkupi: “Mos shkoni në Haxhxh të gjuani shejtanin me gurë sepse aj gejndet në Shkup” (VIDEO)

Shkruan Tim Shkupi:

Ky eshte vete Shejtani, aty ku duhet me gjuajt me guri ne Shkup dhe me cliruar Shkupin.
Qe me shpetuar Shkupi me gurralecat e kuq te Dervendit, duhet me pas kible Shkupin, por ky qyl ju con ne Meke, qe me ju hutuar dhe ju me mbet pa Kible.
Ky eshte regrutuar prej ne Prishtine 1975-1980 me qene besnik i kraljit te Serbise.
Ky jo me besuar, por as nuk ka menduar ndonjehere se prishet Jugosllavia. Prandaj e flet mire serbishten, bile me mire se sa Shqipen.

Ky eshte viktime kolaterale e regjimeve te kohes.
Shume shqiptare te rinje nuk e dijne se neper xhamiat e Shkupit ligjeratat jane mbajtur ne gjuhen serbe, por jane nxjerr se po ligjerojne boshnjakisht, disa te tjere i kane mbajtur ligjeratat ne gjuhen turke.
Keto jane fakte, prova. Nuk ka rrote same qe mundet kush me i kundershtuar. Jam vete, por ka edhe te tjere deshmitare te gjalle me bollik.

Ky ne kete fjalim thote se islami u shpall 5 mije kilomatra larg nga Shkupi.
Ky e ben bllasfemi Kuranin dhe i kundershton ajetet e Kuranit sepse islami nuk u shpall, por zbriti Kurani.
Islami ( si nenshtrim te zoti i boteravet) permendet ne Kuran me rastin e hazreti Ibrahimit (25 shekujt para zbritjes se Kuranit).

Sa me pare distancoheni nga islamska Zajednica, aq me mire.
Cka eshte e mira e gjithe ketij DISTANCIMI?
KENI RAST TE PENDOHENI, TE SHPETONI NE DYNJA DHE TA FITONI AHIRETIN

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker