Maqedoni e Veriut

Taravari: Do të flas me çdo anëtarë, do të dëgjojë çdo aktivist/Nga e hëna, do të takojmë çdo degë dhe nëndegë të ASH-së

U.d. kryetar i ASH-së, Arben Taravari në emsionin “Rruga drejt” në Alsat sonte tha se do të flas me çdo anëtarë, do të dëgjojë çdo aktivist.

Nga e hëna, do të takojmë çdo degë dhe nëndegë të ASH-së, duke filluar nga Likova e deri në Strugë. I bëj thirrje gjithësecilit që ka ide të na bashkëngjitet.

Kjo sipas Taravarit do të bëhet për të konsoliduar radhët.

“Të gjithë mund të kemi njerëz që na simpatizojnë, suprotojnë, por ne do punojmë e do të dëgjojmë çdo anëtarë”, tha mse tjerash Taravari kur u pyet se si do ta riorganizojë partinë deri në Kongres në dhjetor.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker