Maqedoni e Veriut

“Përballë krizash”, “Kriza ekonomike” dhe “Drejt një krize të re”, Grubi: Përmbledhje e vyeshme rekomandimesh profesionale

Zëvendës kryetari i parë i Qeverisë, Artan Grubi sot ka marrë pjesë në promovimin e librave “Përballë krizash”, “Kriza ekonomike” dhe “Drejt një krize të re” të Akademik Prof. Dr. Anastas Angjeli dhe Prof. Dr. Adrian Civici.

Përgëzova autorët për punën e shkëlqyeshme në botimin e këtyre librave që janë padyshim një përmbledhje e vyeshme rekomandimesh profesionale drejt qëllimit të ringritjes ekonomike të vendeve tona, ka shkruar mes tjerave Grubi.

Ishte kënaqësi të merrja pjesë sot bashkë me ministrin e Аrsimit dhe Shkencës Jeton Shaqiri, kryetarin e komunës së Strugës Ramiz Merko dhe kryetarin e Akademisë së Shkencave të Shqipërisë Skender Gjinushi, në promovimin e librave “Përballë krizash”, “Kriza ekonomike” dhe “Drejt një krize të re” të Akademik Prof. Dr. Anastas Angjeli dhe Prof. Dr. Adrian Civici.

Përgëzova autorët për punën e shkëlqyeshme në botimin e këtyre librave që janë padyshim një përmbledhje e vyeshme rekomandimesh profesionale drejt qëllimit të ringritjes ekonomike të vendeve tona.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker