LajmeRozë

Artani e fiton sfidën?! Merr parat nga kasaforta dhe e kryen misionin nga Vëllai i Madh

Që mbrëmë në hyrjen e tij, Artani pati një mision nga vëllai i madh, mision ky që do e shpëtonte nga nominimet e javës.

Vëllai i madh porositi Artanin që nga kasaforta në oborr të vidhte parat dhe ti mbante deri në një moment të caktuar, mision të cilin Artani siduket po e kryen me sukses.
Nga disa pamje më poshtë shihet deri diku se Artani i ka marr parat nga kasaforta./EXPULS.MK/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button